Home » Kiezelmozaïek Bel nu » 030 – 785 14 46

Kiezelmozaïek

Kiezelmozaïek is zeer goed geschikt om een unieke sfeer te creëren, binnen of buiten. De kiezelstenen, die worden gebruikt bij het maken van een kiezelmozaïek, worden met zorg uit te natuur gehaald. Uiteraard zijn deze natuurlijke steentjes beschikbaar in diverse kleuren, waardoor er een indrukwekkend patroon kan worden gerealiseerd in de vorm van een kiezelmozaïek. Wilt u kiezelmozaïek laten leggen in uw tuin, in de woonkamer, het toilet, de badkamer of bijvoorbeeld in de hal? Dan bent u van harte welkom bij Bouwbedrijf Eurokam.

Eurokam is uw partner in kiezelmozaïek

Als professioneel bouwbedrijf hebben wij ons onder meer gespecialiseerd in het leggen van kiezelmozaïek. Wanneer wij met kiezelmozaïek aan de slag gaan, dan kunnen wij werkelijk de meest uiteenlopende creaties maken. Uiteraard doen wij dit op basis van uw wensen en behoeften. Wij luisteren graag naar wat u verwacht en vertalen dit naar een uniek ontwerp voor de kiezelmozaïek. Onze ervaren vakmensen leggen het kiezelmozaïek aan door de kiezelstenen per stuk op de juiste plaats te leggen, totdat er een indrukwekkend geheel ontstaat dat uw verwachtingen zal overtreffen.

Contact

Heeft u interesse in kiezelmozaïek in uw buitenruimte of in uw woning? U bent bij ons van harte welkom. Wij vertellen u graag meer over onze uitgebreide mogelijkheden op het gebied van kiezelmozaïek. Bel vrijblijvend naar 030 – 785 14 46, mail naar info@eurokam.nl of maak gebruik van het online contactformulier voor meer informatie of advies. Uiteraard stellen wij ook graag een vrijblijvende offerte voor u op.


Interessant? Deel deze pagina


FG stijl / The Dylan / foto door James Stokes