Home » Badkamer Renoveren Bel nu » 030 – 785 14 46

Laat uw badkamer renoveren door Bouwbedrijf Eurokam

Professioneel en snel uw badkamer laten renoveren

Een badkamer renoveren is vaak een behoorlijk karwei. Met de professionals van Bouwbedrijf Eurokam weet u echter zeker dat dit goed zal gebeuren. Onze medewerkers hebben al vaker een badkamer helpen renoveren met uitstekend resultaat. U kunt ook gebruik maken van onze diensten als u contact met ons opneemt.

De werkzaamheden van Bouwbedrijf Eurokam

Bouwbedrijf Eurokam is een allround bouwbedrijf dat u graag helpt met alle soorten en elk formaat van werkzaamheden. Wij hebben ruime ervaring in het uitvoeren van renovaties, tegelwerk, loodgieterswerk, restauratie, onderhoud, verbouwingen en nieuwbouw. U kunt bij ons altijd rekenen op een professionele gedrevenheid voor zowel particulieren als bedrijven.

Ook voor een uniek kiezelmozaïek

U kunt bij Bouwbedrijf Eurokam ook terecht voor onze unieke kiezelmozaïeken. Wij maken deze met zorgvuldig uit de natuur gehaalde stenen die zonder aantasting, in natuurlijke staat worden geplaatst. Onze medewerkers kunnen door de vele kleuren en vormen in combinatie met hun eigen vakkundigheid voor u een schitterend geheel maken. Bent u uw badkamer aan het renoveren? Dan kunt u de reeds bestaande architectuur met het kiezelmozaïek versterken en verrijken.

Wij helpen u graag

De medewerkers van Bouwbedrijf Eurokam staan klaar om u te helpen. Mail daarom nu met info@eurokam.nl of bel met 0031 (0)30 – 7851446. Ook vindt u op de Contact pagina een contactformulier.


Interessant? Deel deze pagina


FG stijl / The Dylan / foto door James Stokes