Home » Kiezelvloer Bel nu » 030 – 785 14 46

Een unieke kiezelvloer aan laten leggen?

Bouwbedrijf Eurokam verzorgt uw kiezelvloer

De mooiste kiezelvloer kunt u dankzij een uniek kiezelmozaïek van Bouwbedrijf Eurokam behalen. Onze medewerkers kunnen voor u een prachtig resultaat creëren dankzij een combinatie van hun eigen vakkundigheid en de vele en kleuren van de gebruikte stenen. Een kiezelvloer kan bovendien zowel in de tuin worden geplaatst als in uw woonkamer, hal of badkamer. Ook andere plekken in uw huis zijn natuurlijk mogelijk.

Uitstekend resultaat

Bouwbedrijf Eurokam heeft jarenlange ervaring in allerlei verschillende formaten en werkzaamheden. U kunt bij ons naast het aanleggen van een kiezelvloer bijvoorbeeld ook terecht voor nieuwbouw, verbouw, onderhoud, tegelwerk, restauratie en loodgieterswerk. Neem direct contact met ons op voor een volledig overzicht van onze werkzaamheden. Wij werken zowel voor particulieren als voor bedrijven.

Kiezelmozaïek naar elk gewenst design

Om te zorgen dat u een unieke kiezelvloer krijgt werkt Bouwbedrijf Eurokam samen met u aan een gewenst design. Hierna gaan onze professionals met de hand uit de natuur gehaalde kiezelstenen in het ontwerp plaatsen. Deze stenen worden zonder aantasting en in de natuurlijke staat geplaatst. Met deze prachtige mozaïeken kunt u uw reeds bestaande architectuur verrijken én versterken.

Bel of mail nu

Wij helpen u graag dus neem direct contact met ons op via het contactformulier op de Contact pagina. Ook kunt u bellen met 0031 (0)30 – 7851446 of een e-mail sturen naar info@eurokam.nl.


Interessant? Deel deze pagina


FG stijl / The Dylan / foto door James Stokes